

- Този белег на челото ми от какво си мислиш че е!?

- Ще приемеш ли моите дълбоки извинения?
- Е, можеше да са и по-дълбоки...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Към крема може да добавите каквото пожелаете - експериментирайте по свой вкус
Този сладкиш стана хит у дома
Разберете как с няколко прости съставки и лесни стъпки да създадете изкусителен десерт, който ще се превърне в любим на цялото семейство
Вратите на „Медуза” са отворени всеки ден от девет часа сутринта до единадесет часа вечерта през седмицата, а в петък и събота до един часът след полунощ. Резервации се приемат на телефон: +359 89 0100700
С течение на времето вкусовите рецептори свикват с по-малко сладко
За да се отървете от големите парчета плодове, използвайте блендер, за да пасирате сладкото до гладкост
Разхлаждащо, вкусно и сладко сорбе от череши за незабравими летни моменти
Сладко удоволствие, с което ще впечатлите всички на масата
Хубавo е да се консумира както топъл, така и студен. Един чудесен плодов сладкиш
Спомен от нашето детство, когато си хапваме от плода с шепи